Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Verpakking droogijs

Droogijs heeft de eigenschap om van vaste vorm over te gaan in gasvorm. Deze eigenschap kenmerkt uiteindelijk ook de naam ‘droogijs’, er blijft namelijk geen residu over na verloop van tijd. Door de extreem koude temperatuur van droogijs, -79°C, is een zeer goede isolatie nodig om het ijs maximaal te kunnen bewaren.

IJsfabriek Strombeek levert droogijs in een brede waaier van droogijsverpakkingen zoals containers en individuele verpakkingen.

Bulkleveringen in containers

Droogijs kan voor eenvoudige toepassingen worden aangeleverd in een container van 250 kg en 400 kg. We beschikken over containers met los deksel en zonder wielen of met vast deksel en vier wielen.

Voor toepassingen waar droogijs wordt gebruikt als straalgrid, maken we gebruik van de nog beter geïsoleerde containers. Deze containers hebben een maximale inhoud van 400 kg. 

De containers worden ter beschikking gesteld van de klant voor een kortlopende periode en worden na gebruik opgehaald. De houdbaarheid van droogijs in een dergelijke geïsoleerde container is beperkt tussen 3 tot 5 dagen en gaat steeds gepaard met gewichtsverlies van het ijs in de container.

Individuele droogijsverpakkingen

Droogijs kan aangeleverd worden in diverse handige verpakkingen. Zo levert IJsfabriek Strombeek droogijskorrels in standaard droogijsverpakkingen van 10 kg aan onze klanten. Op aanvraag kan ook worden geleverd in andere hoeveelheden van bijvoorbeeld 5 kg bij grote aankoopvolumes. 

We hebben ook droogijsschijven met afmetingen van 125x210 mm of 125x105 mm (in variërende diktes en gewichten) in ons gamma.

De individuele droogijsverpakkingen worden bij grotere afnames ook steeds verpakt in een transportcontainer zoals hierboven besproken.

Isomo-dozen

Op aanvraag kan IJsfabriek Strombeek ook isomo dozen ter beschikking stellen. De beschikbare volumes zijn 10 en 30 kg. Deze worden aangekocht en worden niet teruggebracht door de klant. Uiteraard kan men ook met eigen geïsoleerde containers zoals bijvoorbeeld een frigobox het droogijs afnemen.

Klik hier voor een volledig en gedetailleerd overzicht van alle mogelijke leveringsvormen van droogijs.

Informatieaanvraag

Uw vraag wordt meteen doorgestuurd naar onze servicedesk!