Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Helium / ballongas

Op verjaardagsfeestjes voor jong en oud, huwelijken, geboortes, manifestaties of voor reclame. Ballonnen spreken altijd aan!

Benodigdheden

Ballongas is samengesteld uit helium met een klein percentage stikstof erin. Dit gas is lichter dan lucht en doet uw ballon de hoogte in gaan. Afhankelijk van de kwaliteit van de ballon, blijft deze een aantal uren in de lucht.

 

Voordelen van ballongas

  • Folieballonnen gevuld met helium kunnen verschillende dagen in de lucht blijven hangen.
  • Helium is een veilig gas. In normale omstandigheden is helium niet brandbaar en kan het niet ontploffen.

Leveringsvormen

U kan bij IJsfabriek Strombeek ballongas kopen in gasflessen met een inhoud van 10, 13, 27 of 45 liter. 

Voor de meeste evenementen heeft u slechts tijdelijk een fles ballongas nodig. Dankzij ons makkelijk huursysteem hoeft u geen gasfles aan te kopen, maar kan u deze gewoon huren. Dit is natuurlijk veel voordeliger dan het kopen van een helium tank. Zo betaalt u immers enkel voor het gas. Wanneer uw fles leeg is, kan u ze gewoon terugbrengen naar één van onze depots of daar omruilen voor een nieuwe. Het kraantje om de ballonnen te vullen kan u bij ons verkrijgen. Meer informatie hierover kan u verkrijgen via sales@ysfab.be.

Een handige tip: vermenigvuldig de inhoud van de op 150 bar gevulde fles met 10 om te weten hoeveel ballonnen u kan vullen met een bepaald aan liter helium. Zo kan u met een fles helium van 10 liter dus een honderdtal ballonnen vullen.