Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Referentie op het gebied van droogijs

Door onze strategische ligging in het centrum van het land is IJsfabriek Strombeek uw geschikte partner voor droogijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van droogijs, zoals pellets van 3, 9 of 16 mm en schijven van 0,7 tot 2 kg.

In 2015-2016 werd onze productiehal voor droogijs volledig aangepast. Hierbij ging in het bijzonder aandacht naar de hogere eisen met betrekking tot hygiëne en voedingsgeschiktheid van het productieproces, maar ook naar het verder automatiseren ervan.

De productiemachines voor pellets en schijven werden allemaal vernieuwd door state-of-the-art-machines die bij de best presterende horen in de markt. Dit geeft uiteraard een kwalitatief maar ook energetisch positief resultaat.

IJsfabriek Strombeek was reeds pionier als het aankwam op het verpakken van droogijs-pellets. Nu werd een stap vooruit gezet om het productieproces nog beter af te stemmen op het individueel verpakken van pellets. Wij kunnen hierin diverse verpakkingen aanbieden met gewichten van 7 kg en 10 kg.

In de loop van 2016 werd een bijkomende productielijn voorzien voor de productie van droogijs-schijven. Hierdoor kunnen we heel wat meer verschillende formaten leveren. Klik hier voor een volledig en gedetailleerd overzicht.