Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Referentie op het gebied van droogijs

Al meer dan 40 jaar is IJsfabriek Strombeek een referentie in de Benelux op vlak van droogijs. Dankzij de verschillende vormen en verpakkingen waarin ons droogijs te verkrijgen is, bieden we heel wat mogelijkheden aan voor al uw logistieke koudetransporten op vlak van e-commerce, maar evengoed voor het transport van toekomstige vaccins. Ook voor het bewaren van uw koudeketen is droogijs met zijn – 79°C datgene wat u zoekt.

Onze rijke geschiedenis brengt expertise en ervaring met zich mee. Met deze kennis in het achterhoofd werd onze productiehal ingericht. Er werd in het bijzonder veel aandacht geschonken aan hygiëne en de voedselgeschiktheid van het productieproces. Ook automatisering en moderne productielijnen spelen een belangrijke rol om een kwalitatief product efficiënt op de markt te brengen.

Als bedrijf stemden wij in de loop der jaren onze productie steeds beter af op de noden van onze klanten. Hiervoor werden investeringen niet nagelaten. Ook tijdens de huidige coronacrisis hebben we geïnvesteerd in onze droogijscapaciteit. Deze inspanningen resulteerden in niet minder dan drie bijkomende productielijnen. Daarbovenop werd er geïnvesteerd in de nodige containers om het droogijs tot bij de klanten te brengen.

Onze centrale ligging dichtbij verschillende distributiecentra en nabij de luchthaven van Zaventem, maakt dat we een goede levergarantie kunnen bieden voor vloeibare CO2, de grondstof voor droogijs.

Klik hier voor een compleet en gedetailleerd overzicht.
Heeft u vragen of wenst u onze mogelijkheden te bespreken? Contacteer ons via info@ysfab.be.