Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Coronavirus: maatregelen

Voorzorgsmaatregelen coronavirus:

Sinds 15 april zijn er extra maatregelen van kracht bovenop de bestaande. Onze werkwijze met betrekking tot onze activiteiten is hiervoor sterk aangepast.

Door de aankondigingen van de verstrengde maatregelen door de overheid, zijn wij verplicht om de balie t.e.m. tenminste 11 mei te sluiten. Enkel levensnoodzakelijke goederen kunnen we blijven afleveren aan de balie. Om wachtrijen te vermijden en eenieders gezondheid te kunnen garanderen, vragen wij om enkel te bestellen via mail of per telefoon. Na afweging van de urgentie van uw aanvraag, zal uw bestelling per mail bevestigd worden. U krijgt eveneens een termijn van onze medewerkers waarbinnen u verwacht wordt om de bestelling op te halen.

Gezien de strenge boetes en in het belang van ieder van ons, dienen we deze maatregel zeer strikt op te volgen. Zonder bevestigde bestelling kunnen wij u geen toegang verlenen tot onze site. Uitleveringen zullen in de mate van het mogelijke verder lopen.

De basisrichtlijnen die we tot voor kort al opvolgenden worden versterkt. Zo vragen wij onze medewerkers om de lichaamstemperatuur op te nemen. Wie zich ziek voelt, verzoeken wij om thuis te blijven. We hanteren een strikte basishygiëne door regelmatig de handen te wassen, desinfecterende gel te gebruiken en geen lichamelijk contact met elkaar te hebben. Zo worden er geen handen, noch kussen gegeven aan collega's of andere personen. Ons poetsteam reinigt op regelmatige basis de klinken, leuningen en bureau-oppervlakten. Verder zorgen wij ervoor dat mensen die niet kunnen telewerken, ver genoeg van elkaar zitten. Op die manier kunnen we de sociale afstand zo strikt mogelijk toepassen. 

Klanten die langskomen vragen wij om slechts met 2 tegelijk te wachten aan de balie. Gelieve strikt de termijn te respecteren waarbinnen u uw bevestigde bestelling kan komen ophalen.

De gezondheid van onze klanten, maar ook van onze medewerkers is prioritair. Om die reden nemen wij bijkomende maatregelen voor onze chauffeurs:

  • Leveringen vinden plaats op 1 centrale plaats;
  • Onze chauffeurs verplaatsen zich niet meer intern bij de klant;
  • Indien bij levering niemand ter plaatse is, laat onze chauffeur de leverbon achter bij de receptie of bij het geleverde materiaal; Er wordt niet meer naar een handtekening gezocht;
  • Al onze chauffeurs zijn voorzien van een handreinigende gel en hebben de instructie na elke klant hun handen te wassen;

Indien de overheid ons extra maatregelen oplegt, zullen we deze dan ook volgen. 

Wij danken u voor uw begrip voor deze maatregelen.