Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Coronavirus: maatregelen

Voorzorgsmaatregelen coronavirus:

Onze werkwijze met betrekking tot onze activiteiten is sterk aangepast naar aanleiding van de opgelegde maatregelen door de overheid in verband met het coronavirus.

Sinds 11 juli geldt de verplichting om een mondmasker te dragen in winkels en binnenruimtes waar mensen samenkomen. Om die reden vragen wij om enkel onze site te betreden wanneer u een mondmasker draagt.

De basisrichtlijnen die we tot voor kort al opvolgenden blijven behouden. Zo vragen wij onze medewerkers om thuis de lichaamstemperatuur op te nemen. Wie zich ziek voelt, verzoeken wij om thuis te blijven. We hanteren een strikte basishygiëne door regelmatig de handen te wassen, desinfecterende gel te gebruiken en geen lichamelijk contact met elkaar te hebben. Zo worden er geen handen, noch kussen gegeven aan collega's of andere personen. Ons poetsteam reinigt op regelmatige basis de klinken, leuningen en bureau-oppervlakten. Verder zorgen wij ervoor dat mensen die niet kunnen telewerken, ver genoeg van elkaar zitten of gescheiden worden door plexiwanden. Op die manier kunnen we de sociale afstand zo strikt mogelijk toepassen. 

Klanten die langskomen vragen wij om slechts met 2 tegelijk te wachten aan de balie. Gelieve ten allen tijde een mondmasker te dragen, zowel binnen als buiten de gebouwen.

De gezondheid van onze klanten, maar ook van onze medewerkers is prioritair. Om die reden nemen wij bijkomende maatregelen voor onze chauffeurs:

  • Leveringen vinden plaats op 1 centrale plaats;
  • Onze chauffeurs verplaatsen zich niet meer intern bij de klant;
  • Indien bij levering niemand ter plaatse is, laat onze chauffeur de leverbon achter bij de receptie of bij het geleverde materiaal; Er wordt niet meer naar een handtekening gezocht;
  • Al onze chauffeurs zijn voorzien van een handreinigende gel en hebben de instructie na elke klant hun handen te wassen;

Indien de overheid ons extra maatregelen oplegt, zullen we deze dan ook volgen. 

Wij danken u voor uw begrip voor deze maatregelen.