Menu Leverancier industriële, medische en voedingsgassen | droogijs

Coronavirus: maatregelen

Voorzorgsmaatregelen coronavirus:

Onze werkwijze met betrekking tot onze activiteiten is sterk aangepast naar aanleiding van de opgelegde maatregelen door de overheid in verband met het coronavirus. Door de opgelegde coronamaatregelen is onze werkwijze aangepast. Ook na de paaspauze van 25 maart 2021 blijven wij op afspraak werken.

Wij vragen om eerst schriftelijk of telefonisch te bestellen alvorens langs te komen. Deze maatregel werd genomen om controle te behouden over het aantal aanwezige klanten aan de balie en wachtrijen te voorkomen. Op die manier beschermen we zowel u als ons personeel tegen de verspreiding van het coronavirus.

Bestellen is eenvoudig: mailen kan naar verzending@ysfab.be en wij zijn telefonisch bereikbaar via 02 272 41 34. Nadien ontvangt u van onze medewerkers een termijn waarbinnen u uw bestelling kan komen ophalen.

Dankzij de dalende coronacijfers gelden er aangepaste maatregelen rond de mondmaskerplicht. Vanaf 1 juli 2021 is het niet langer verplicht buiten op het bedrijfsterrein een mondmasker te dragen tenzij u zich in een situatie bevindt waar het onmogelijk is om afstand te bewaren. Wanneer onze medewerkers de klanten bedienen vragen wij om het mondmasker te blijven dragen om elkaar te beschermen.

De basisrichtlijnen blijven behouden. Zo vragen wij onze medewerkers om thuis de lichaamstemperatuur op te nemen. Wie zich ziek voelt, verzoeken wij om thuis te blijven. We hanteren een strikte basishygiëne door regelmatig de handen te wassen, desinfecterende gel te gebruiken en geen lichamelijk contact met elkaar te hebben. Zo worden er geen handen, noch kussen gegeven aan collega's of andere personen. Ons poetsteam reinigt op regelmatige basis de klinken, leuningen en bureau-oppervlakten. Verder zorgen wij ervoor dat mensen die niet kunnen telewerken, ver genoeg van elkaar zitten of gescheiden worden door plexiwanden. Op die manier kunnen we de sociale afstand zo strikt mogelijk toepassen. 

Klanten die langskomen vragen wij om slechts met 2 tegelijk te wachten aan de balie. Gelieve in de kantoorgebouwen en aan de balie altijd een mondmasker te dragen en dit op een correcte manier (mond en neus bedekt). Op de bedrijfsterreinen buiten is dit vanaf 1 juli 2021 niet langer verplicht. Kan de social distancing van 1,5 m daar niet gerespecteerd worden, dan blijft het verplicht toch een mondmasker te dragen. Dit geldt ook voor klanten.

De gezondheid van onze klanten, maar ook van onze medewerkers is prioritair. Om die reden nemen wij bijkomende maatregelen voor onze chauffeurs:

  • Leveringen vinden plaats op 1 centrale plaats;
  • Onze chauffeurs verplaatsen zich niet meer intern bij de klant;
  • Indien bij levering niemand ter plaatse is, laat onze chauffeur de leverbon achter bij de receptie of bij het geleverde materiaal; Er wordt niet meer naar een handtekening gezocht;
  • Al onze chauffeurs zijn voorzien van een handreinigende gel en hebben de instructie na elke klant hun handen te wassen;

Indien de overheid ons extra maatregelen oplegt, zullen we deze dan ook volgen. 

Wij danken u voor uw begrip voor deze maatregelen.